Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Σκόρδο που χάνει έως και 8 κιλά το μήνα

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή θεραπείας με σκόρδο που χάνει έως και 8 κιλά το μήνα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα από όλα, πρέπει να επισημάνω ότι το σκόρδο και το ξύδι πρέπει να είναι εντελώς βιολογικά. Θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά το πίσω μέρος του ξιδιού που θα αγοράσετε και να διαβάσετε τις λεπτομέρειες. Δεν πρέπει να περιέχει χημικές ουσίες. Ακόμα και η τιμή είναι της τάξης των 17-20 λιρών. Γράφω για ενημέρωση. Διαφορετικά, η διαδικασία που θα κάνουμε θα είναι εντελώς άχρηστη και δεν θα έχετε το αποτέλεσμα.

  1. Αρχικά, ξεφλουδίζουμε όλο το σκόρδο μας. Το περνάμε από το ρομπότ, το βάζουμε σε γυάλινο βάζο. Προσθέτουμε πάνω το βιολογικό μας μηλόξυδο και περιμένουμε 10 μέρες. Θα πρέπει να το βάλετε σε μια μαύρη σακούλα και να το διατηρήσετε για 10 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου, με την προϋπόθεση ότι το ντουλάπι της κουζίνας σας ή οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας είναι σκοτεινό, δηλαδή δεν θα πάρει καθόλου ηλιακό φως.
  2. Στο τέλος των 10 ημερών, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Πρώτα απ ‘όλα, θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη θεραπεία 2 φορές την ημέρα και η ποσότητα θα είναι 1 κουταλάκι του γλυκού. Μόνο εσείς θα αποφασίσετε σε ποιο διάστημα θα το χρησιμοποιήσετε πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Δεν συνιστώ να το χρησιμοποιείτε το πρωί, αν έχετε ευαισθησία στο στομάχι σας, μπορεί να είναι πρόβλημα. Το μεσημεριανό και το βράδυ είναι καλύτερα. Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού από το χυμό του σκόρδου σας 15 λεπτά πριν από το γεύμα. Παράλληλα, ας έχουμε έτοιμο ένα ποτήρι νερό στο άλλο μας χέρι.
  3. Ας βάλουμε στο στόμα μας το χυμό σκόρδου που πάρθηκε από τη θεραπεία, αλλά μην το καταπιούμε. Πιείτε αμέσως το νερό στο άλλο σας χέρι, ώστε και τα δύο να περάσουν από το λαιμό σας ταυτόχρονα. Έτσι δεν θα έχουμε κακοσμία του στόματος. Θα πρέπει να το πίνουμε αμέσως, δηλαδή τη στιγμή που θα βάλουμε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο θεραπεία στο στόμα μας, να το καταπιούμε με το νερό μας.

Θα είναι μια θεραπεία που καταστέλλει την όρεξη και σας βοηθά να χάσετε βάρος. Η συνταγή έχει δοκιμαστεί και μπορώ να πω ότι μπορείς να χάσεις ακόμα και 8 κιλά σε ένα μήνα. Απλώς εξασκήστε το με υπομονή και να είστε φιλόδοξοι. Αυτή τη συνταγή την έμαθα μέσω της κας Arzu Karabulut. Κι εγώ τον ευχαριστώ πολύ. Προσφέρω την αγάπη μου…

Ελπίζω να προσπαθήσεις και να δείξεις υπομονή, θα φτάσεις σε εξαιρετική σωματική διάπλαση. Στόχος μου είναι να κάνω όλες τις γυναίκες μας να ταιριάζουν και να αυξήσω την αυτοπεποίθησή τους ακόμα περισσότερο. Αγαπώ τους ανθρώπους:)

Σημείωση: Από το χρώμα θα καταλάβετε ότι η θεραπεία δίνει σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει να είναι πράσινο, μην φοβάστε, σημαίνει ότι όλα είναι καλά και αφήστε την αρχή να ξεκινήσει ;))
Επιπλέον, δεν είναι κατάλληλο για όσους δίνουν γάλα ή κάνουν χρήση ναρκωτικών για οποιαδήποτε ενόχληση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από συνεννόηση με γιατρό.

Αγάπη. Σας εύχομαι μια υγιή ζωή.

Συνταγή θεραπείας σκόρδου με φωτογραφία, χάνοντας έως και 8 κιλά σε ένα μήνα

Σκόρδο που χάνει έως και 8 κιλά το μήνα
Σκόρδο που χάνει έως και 8 κιλά το μήνα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button