Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Curmeric Yoghurt Cure (Χάστε μισό βάρος την ημέρα)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή γιαουρτιού γιαουρτιού (χάστε μισό βάρος την ημέρα);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Είναι δυνατόν να χάσετε μισό κιλό την ημέρα με αυτή τη θεραπεία! Είναι η δεύτερη μου προσπάθεια και όσο δεν μου αρέσει η γεύση, το προτείνω γιατί δουλεύει! Όσοι θέλουν να λιώσουν την κοιλιά τους πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν 🙂 Ας περάσουμε στη συνταγή. 🙂

  1. Ανακατεύουμε καλά τα μπαχαρικά σε ένα γυάλινο βάζο, το καθένα σε ίσα γραμμάρια.
  2. Τρεις ώρες πριν πάτε για ύπνο το βράδυ, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα μπαχαρικών σε ένα γυάλινο βάζο σε 250 γραμμάρια γιαούρτι και ανακατέψτε καλά.
  3. Αφού φάτε γιαούρτι, πιείτε ένα λίτρο νερό μέχρι να σας πάρει ο ύπνος.

(Την ημέρα που θα εφαρμόσετε το μείγμα belly melting, κάντε ένα γρήγορο περπάτημα για μια ώρα και κάντε τις ασκήσεις κοιλιακών για 15 λεπτά ώστε να τονώσετε το σώμα σας να κάψει λίπος. Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ασκήσεις για το λιώσιμο των γοφών, της κοιλιάς και για πιο αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο I Start Diet. Πηγή: I Begin Diet)

Σημείωση: Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη θεραπεία 2 φορές την εβδομάδα. μην κάνετε περισσότερα για να μην το συνηθίσει το σώμα σας και σταματήστε να καίτε λίπος. Επίσης, το τζίντζερ είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μπαχαρικό. Η υπερβολική ποσότητα μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, επομένως μην τρώτε γιαούρτι με τζίντζερ κάθε μέρα. είναι άχρηστο και προκαλεί παρενέργειες!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΘΕΛΟΥΣΑ!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button